fbpx

/ Infonurk / / YFU Eesti otsib oma meeskonda assistenti

 

Kui Sa oled hakkaja, kohanemisvõimeline, paindlik ja suurepärane meeskonnamängija, oskad näha suurt pilti, valdad hästi eesti ja inglise keelt ning arvutit, siis on YFU Eesti MTÜl Sulle väljakutse!

Sinu roll assistendina on toetada Eestisse õppima tulevate õpilastega tegelevat programmijuhti ning teisi kontoritöötajaid igapäevatoimingutes ning erinevate ürituste planeerimisel ja korraldamisel. Kasuks tuleb eelnev töökogemus noortega ning kontoritöö kogemus.

YFU poolt on paindlikud töötingimused, arenguvõimalused organisatsioonis, sõbralikud kolleegid, võimalus osaleda koolitustel, mitmekeelne koostöövõrgustik ja säravad vabatahtlikud. Töötada on võimalik nii Tallinnas kui ka Tartus. Tule ja muudame koos maailma oma koduks!

Motivatsioonikiri koos CVga saada sissetulevate õpilaste programmijuhile Diina Tuulikule (diina@yfu.ee)  hiljemalt 21. juuliks.

Tööle asumine esimesel võimalusel (koormus 0,8).

Töökuulutus

 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status