fbpx

/ Infonurk / / Osale Euroopa vabatahtlikus teenistuses

SA Archimedese noorteagentuur kutsub noorteorganisatsioone osalema Euroopa vabatahtlikus teenistuses (EVT). Läbi selle saab toetada Eesti noori välismaale vabatahtlikuks minemisel või võtta oma organisatsiooni vastu välisvabatahtlik. Sellist Euroopa vabatahtlikus teenistuses (EVT) osalemist rahastatakse Euroopa Liidu Erasmus+ programmist ning seega ei kaasne sellega organisatsioonile rahalisi lisakulusid.

Noorte (17-30 a.) välismaale EVT vabatahtlikuks saatmises tasub osaleda, kui:

  • teie enda organisatsioonis tegutseb noori, kes sooviks saada välismaal vabatahtlikuna töötamise kogemuse;
  • teie organisatsiooni poolt korraldatavates tegevustes osaleb noori, kes sooviks saada välismaal vabatahtlikuna töötamise kogemuse.

EVT välisvabatahtlike vastuvõtmisega tasub alustada, kui:

  • Soovite tuua oma organisatsiooni uusi ideid, kultuure, ressursse.
  • Teil on pakkuda vabatahtlikule 30-38h tööd nädalas.

2017. aastal suurenevad oluliselt Erasmus+ EVT eelarved ning seeläbi nii Euroopa kui ka Eesti noortel suuremad võimalused osaleda Euroopa vabatahtlikus teenistuses. Samas ei saa noored tegevustes osaleda, kui ei ole organisatsioone, kes on valmis neid EVT-sse saatma ning teiselt poolt ka vastu võtma. Siin ongi noorteorganisatsioonidel võimalus toetada noori suurepärasest võimalusest osasaamisel ning seeläbi arendada ka oma organisatsiooni!

Lisainfo:

Nele Mets
Erasmus+ Euroopa vabatahtliku teenistuse koordinaator
nele.mets@archimedes.ee 
Tel: 6 979 237 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status