fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 513

\"ENL\"

31. jaanuar 2017
ENLi Teated nr 513

\"\"

ENLi UUDISED

¤ Quo vadis, noor vabatahtlik?

Liisa Tolli pole vabaühenduste maastikul sugugi mitte tundmatu nimi. Ta on tegutsenud Eesti Noorteühenduse Liidu vabatahtliku töö tunnustamise eestvedajana juba mitu aastat. Suuresti Liisa töö ja läbirääkimiste tulemusena said 2016. aasta suvel Tallinna Ülikooli Haridusteaduste Instituuti ja Loodusteaduste Instituuti sisse astunud noored vabatahtliku tegevuse eest lisapunkte

 

Loe täismahus lugu siit

¤ TÄHTAEG TÄNA! Eesti Noorteühenduste Liit ootab Sind kandideerima RAAMATUPIDAJA ametikohale

Antud töökoht on tähtajaline, lapsehoolduspuhkusel viibiva töötaja asendajana. Kahtlemata väga oluline osa organisatsiooni efektiivseks toimimiseks.

 

Tutvu tööpakkumisega siin

¤ TÄHTAEG TÄNA! Eesti Noorteühenduste Liit ootab Sind kandideerima OSALUSKOGUDE KOORDINAATORI ametikohale

Uued tuuled noorte osaluskogude valdkonnas vajavad ka uut osaluskogude koordinaatorit ENLi ridadesse. Osaluskogu koordinaatori töö on väga mitmetahuline ning põnev, lisaks saad kindlasti ka üsna palju mööda Eestit ringi rännata.

 

Tutvu tööpakkumisega siin

¤ TÄHTAEG TÄNA! Ootame Sinu panust meie liikmeküsitlusse!

Soovime, et täidaksite ära 2016. aastat puudutava liikmeküsitluse. Antud küsitlusega uurime liikmete rahulolu ENLi tegevustega ja millised on liikmete ootused meile. Teie vastused annavad ENLile olulist tagasisidet, millised peaksid olema käesoleva aasta koolituste teemad, millele peaksime rohkem tähelepanu pöörama ning annab üldist statistikat liikmeorganisatsioonide kohta.
Ootame teie vastuseid hiljemalt 31. jaanuariks.

 

Küsitlusele saad vastata siin

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

20.-21. mai ENLi kevadseminar ja sünnipäevapidu
19.-21. juuli ENLi Suvekool
7.-8. oktoober ENLi sügisseminar

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
30.01 kohtub juhatuse aseesimees Egert Mitt AEGEE-Tallinnaga
31.01
osaleb juhatuse esimees Ivo Visak kodanikuhariduse koalitsiooni kohtumisel YFU kontoris
31.01 koolitavad osaluskogude koordinaatorid Kuldar Adel ja Heiki Viisimaa Räpina noortevolikogu
1.02 osaleb tegevjuht Kristiina Omuk koolitusel „Tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja kandmisest, püsimisest ja kustutamisest ning maksustamisest“
1.02 osaleb ENLi esindus ENTK tunnustussündmusel
2.02 osalevad osaluskogude koordinaatorid Kuldar Adel ja Heiki Viisimaa maavalitsuste noorsootöönõunike kohtumisel
2.02 nõustavad osaluskogude koordinaatorid Kuldar Adel ja Heiki Viisimaa Võhma noortevolikogu ja linnavalitsust NVK põhimääruse osas
1.02 osaleb ENLi esindus ENTK tunnustussündmusel

Kodanikuhariduslikud loengud ja simulatsioonid:
31.01
Kauksi Põhikool
31.01 Audentese Spordigümnaasium
3.02 Tallinna 21. Kool

Eelmisel nädalal:
23.01 kohtusid ENLi, EÕELi ja EÜLi esindajad haridus- ja teadusministri Mailis Repsiga
24.01
osales noortepoliitika nõunik Kaisa Lõhmus Riigikogu õiguskomisjonis töölepingu seaduse jt seaduste muutmise eelnõu 356 SE arutelul
25.01 osalesid juhatuse esimees Ivo Visak ning osaluskogude koordinaatorid Kuldar Adel ja Heiki Viisimaa Noorteprojekti rahastamisvõimaluste arutelul Kohtla-Järve Vene Gümnaasiumis
25.01 kohtusid juhatuse aseesimees Kristjan Tedremaa ja noortepoliitika nõunik Kaisa Lõhmus TSNA ja TLNVga
26.01 kohtus juhatuse aseesimees Kristjan Tedremaa seoses meediaprojektiga Dmitri Burnaševi ja Liilika Raudheinaga MISAst

Kodanikuhariduslikud loengud ja simulatsioonid:
27.01
Tallinna 21. Kool
27.01 Are Koo

\"\"

SÜNDMUSED, koolitused, pakkumised jm

¤ OSALE: Eesti Õpilasesinduste Liidu talvekool!
Seekordne õpilaste talvekool keskendub eesti- ja venekeelsete noorte koostööle ja keelekümblusele ning toimub Lääne-Virumaal, Vinni-Pajusti Gümnaasiumis. Projekti lõpuks loodame saavutada püsiva koostöö projektis olevate noorte vahel ning astuda suur samm ühise ja kokkuhoidva Eesti õpilaselu poole. Loomulikult ei puudu talvekoolist ka aktiivsed tegevused ja meelelahutuslik programm.

Lisainfo siin

¤ KANDIDEERI: Eesti LGBT Ühing huvikaitsespetsialisti ning kommunikatsioonispetsialisti
Eesti LGBT Ühingu eesmärk on Eesti LGBT inimeste (lesbid, geid, biseksuaalsed ja transsoolised inimesed) ja nende lähedaste huvide esindajana tõsta ühiskonna teadlikkust LGBT teemadest- teavitustöö, hariduse ja huvikaitsetegevusega ning suurendada LGBT inimeste eneseteadlikkust ja ühiskondlikku aktiivsust, pakkudes tugiteenuseid ning arenguvõimalusi.

Huvikaitsespetsialisti kuulutus siin ning kommunikatsioonispetsialisti kuulutus siin

¤ OSALE: \”Tegi pätti\” videokonkurss ootab üle Eesti õpilaste videosid!
Harjumaa Alaealiste Komisjon kuulutab välja videokonkurssi \”Tegi Pätti\”. Seitsmendat aastat korraldatava konkursi eesmärgiks on suunata noori enam mõtlema ühiskonna ja iseenda turvalisuse ning probleemide märkamise teemadel. Parimaid konkursitöid kasutavad valdkonna spetsialistid ennetustöö tegemisel ja teemakohaste loengute läbiviimisel.

Lisainfo siin

¤ OSALE: Viimane aeg kandideerida Euroopa Parlamendi noorteprojektide auhinnale
Oled 16-30 aastane noor ja viisid läbi 2016. aastal noortele suunatud projekti? Kui jah, siis osale Karl Suure Euroopa noorteauhinna konkursil 2017! Konkursi peaauhind on 7500 eurot!

Lisainfo siin

¤ OSALE: Noorsootöötaja (osa)kutse taotlemise, malevate ja Varaaida infopäevad 2017
Eesti Noorsootöö Keskus korraldab infopäevad teemadel noortemalevad, noorsootöötaja (osa)kutse taotlemine ning Varaaida projektikonkurss huvikoolidele. Infopäevadele on oodatud kõik, kellele pakuvad antud valdkonnad huvi. 

Lisainfo siin

¤ OSALE: Queen\’s Commonwealth Essay Competition
Rahvusvahelise haridusprojekti – The Queen’s Essay Competitioni seekordseks teemaks on “A Commonwealth for Peace”. Esseekonkursil on oodatud osalema kõik kuni 18-aastased Eesti elanikud, kes soovivad arutleda rahu erinevate tahkude üle. Kõik osalejad saavad tunnistuse ning noorema ja vanema vanusekategooria parimad kutsutakse sügisel toimuvale võitjate nädalale, mis on täis haridus- ja kultuurisündmusi.

Lisainfo siin

ENL väljastab igal nädalal ülevaatliku elektronkirja ENLi Teated.
Teated on kättesaadavad ka ENLi kodulehel
Kui soovid saada ka listi kirju, kirjuta sellest aadressile enl@enl.ee

 

\"ENL\"

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status