fbpx

/ Infonurk / Muu / SA Noored Kooli kutsub Sind kandideerima 10. lendu!

SA Noored Kooli kutsub inimesi üles kandideerima 10. lendu.  Progamm on asutatud Heateo SA ja Swedbanki poolt 2006. aastal eesmärgiga tuua võimekaid inimesi haridusse mitte pedagoogiliselt erialalt, kes töötavad selle nimel, et igal lapsel Eestis oleks võimalik saada väga hea haridus. Tänaseks on haridus- ja juhtimisprogramm jõudnud levida juba 39sse riiki üle maailma. 

Kahe aasta jooksul töötavad osalejad koolis õpetajana ning läbivad paraleelselt intensiivse ettevalmistuskoolituse, mis toetab nende kasvamist heaks juhiks ja õpetajaks. Pärast programmi on osalejatel vaba valik, kas ja kuidas nad soovivad jätkata oma karjääri hariduses või soovivad jääda haridusega seotuks muudes valdkondades töötades.  Täna on NK programmil 88 vilistlast, kelles 80% töötab endiselt koolis (õpetaja, õppelajuhataja, arendusjuht, koolijuht) ja 60% neist on haridusega seotud ehk panustavad haridusse teistes valdkondades töötades (Haridusministeerium, Kiva, Rajaleidja, Innove jmt).

Hetkel toimub värbamine Noored Kooli programmi 10. lendu ja huvilistel on võimalik oma kandideerimissoov edastada hiljemalt 13. veebruariks.
Tallinnas ja Tartus toimuvad mitmed erinevad infoüritused, kuhu saab registreerida SIIN.

Juhul kui tunned huvi ja soovid uurida lisa, siis külasta  www.nooredkooli.ee .

Meie usume, et muutus võib alata just nimelt Sinust!

\"\"

Noored Kooli programmile on oma õla alla pannud väga paljud suure südamega ettevõtted, kellele läheb korda jätkusuutlik Eesti. Nende hulka kuuluvad Kiviõli Kemiatööstus, Eesti Energia, Infortar, Tallinna Sadam, Utilitas, Uptime Systems, Mainor Grupp, ABC Motors, CV Keskus, CV Online,MarkIT, FCR Media, Elron, Tpilet, Velvet ja mitmed teised.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status