fbpx

/ Infonurk / Muu / Esita nominent tunnustuskonkursile “Suured teod”

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet on välja kuulutanud tunnustusauhindade konkursi „Suured teod“, mille raames oodatakse nominente ka „Aasta noorsootöötaja“ ja „Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte“ tiitlitele. 
Konkursi eesmärgiks on esile tõsta käesoleval aastal tähelepanuväärseid ja linna noorsootööd edendanud tegusid, noorsootöötajaid ning laste- ja noortesõbralikke ettevõtteid.

„Suured teod“ konkurss toimub käesoleval aastal juba üheteistkümnendat korda ning nominente on oodatud esitama nii suurte tegude läbiviijad ise, kes on viimasel aastal noorte heaks midagi suurt korda saatnud kui ka tähelepanelikud linnaelanikud. 

Tunnustust jagatakse traditsiooniliselt kahes kategoorias – “Suured teod Tallinna noortele” ning “Tallinna noorte suured teod”. Lisaks antakse välja Tallinna aasta noorsootöötaja tiitel ja eriauhind „laste- ja noortesõbralik tegu“. Teist aastat järjest korraldab spordi- ja noorsooamet ka laste- ja noortesõbraliku ettevõtte konkursi, mille eesmärgiks on tunnustada Tallinna ettevõtteid ning tõsta esile nende laste- ja noortesõbralikke väärtusi ja tegevusi.  

Nominentide esitamiseks tuleb täita Tallinna kodulehel www.tallinn.ee/suuredteod olev ankeet. Nominente tunnustusauhindade konkursile saab esitada 15. novembrini 2015.  

Tunnustusauhindade saajad avalikustatakse 16. detsembril Kultuurikatlas toimuval pidulikul auhinnagalal. 

Lisainformatsioon: 
Eestikeelne kontaktisik:
 Marili Otstak Marili.Otstak@tallinnlv.ee, 614 7495, 520 8304
Venekeelne kontaktisik: Jelena Škenjova,
 Jelena.Skenjova@tallinnlv.ee, 642 0592, 5553 2612.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status