fbpx

/ Infonurk / Muu / Noored Kooli alustab taas!

Oleme jõudnud juba 10. lennu värbamiseni. Ootame oma ridadesse võimekaid inimesi, kes otsivad oma ellu uut väljakutset ja seda just nimelt hariduses.

Programmi kaudu töötavad meie osalejad kaks aastat koolis õpetajana ja läbivad samaaegselt ka intensiivse koolitusprogrammi, mis valmistab neid ette pedagoogiliselt ja ka juhtimisalaselt. Pärast kahte aastat on osalejatel võimalik valida, kas ja kuidas soovivad oma edasise elu haridusvaldkonnaga siduda. Noored Kooli suur soov on viia väga hea haridus iga lapseni Eestis ja selle visiooni realiseeriumiseks on meil vaja häid inimesi, kes soovivad midagi päriselt ära teha.

Kui oled omandanud või omandamas kõrgharidust mitte pedagoogiliselt erialalt hiljemalt 2016 kevadeks, siis ootame sinu sooviavaldusi kuni 22 novembrini. See on hea võimalus oma teadmised ja oskused proovile panna.

Lisainfo kandideerimise kohta on üleval NK kodulehel: www.nooredkooli.ee/kandideeri

Tulemas on mitmed üritused, mille kohta leiad infot: http://bit.ly/NKkalender  

Võimalusel tutvu meie materjalidega internetis, külasta osalejate/vilistlast tunde ja osale erinevatel infoüritustel.

Noored Kooli programmi kogemust hinnatakse Eestis kõrgelt. Meie partneriteks on Eesti suurettevõtted, kes usuvad, et programmis osaleja kogemus on võrdväärne juhtimiskogemusega ning programmi järgselt osatakse seda kogemust ka töömaastikul kõrgelt hinnata. Mitmed juhid on kirjeldanud programmi vajalikkust ja kogemust www.kaheaastaklubi.ee .  

 Meie usume, et muutus algab sinust!

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status