fbpx

/ Infonurk / Muu / Avatud on kandideerimine Tallinna linna noortevolikogu uude koosseisu

14-26-aastastel pealinna noortel on nüüd võimalus kandideerida Tallinna linna noortevolikogu V koosseisu valimistele. Kandideerima oodatakse noori, kes näevad end tulevaste arvamus- ja tegutsemisliidritena ning on valmis pakkuma lahendusi probleemidele pealinnas.

Tallinna linna noortevolikogu on vabatahtlik ja poliitiliselt neutraalne osaluskogu, mis esindab ning kaitseb pealinna noorte huve. Noortevolikogu annab nõu Tallinna Linnavolikogule ja Linnavalitsusele noori puudutavadel teemadel. Sel sügisel alustab V koosseis, kuhu kandideerimine lõppeb 24.oktoobril. Kokku valitakse 21 noort kolmest erinevast huvirühmast: õpilased, üliõpilased ja noorteühendused. Need noored, kes ei kuulu ühtegi kolmest, saavad kandideerida noorteühenduste alt.

“Kogemused noortevolikogus on mulle avanud mitmeid uksi. Olen õppinud juhtimist, oma peaga mõtlemist ja nutikate lahenduste leidmist, kindlasti leidnud ka sõpru kogu eluks,” märkis Tallinna linna noortevolikogu IV koosseisu esimees Kea Kruuse. \”Koos oleme loonud Tallinna esimese legaalse grafitiseina, tõstnud Tallinna Spordihallides soodustused varasemalt 18-aastalt 26-aastale, pakkunud tasuta TTÜ matemaatika riigieksami kursuseid vähekindlustatud abiturientidele, loonud Tallinna tänavaspordi arengukava ja palju muud.\”

Kandideerimiseks tuleb täita online-ankeet Tallinna linna noortevolikogu kodulehel: tallinn.ee/noortevolikogu.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status