fbpx

/ Infonurk / Muu / “CITIZEN JOURNALISTS ON TOUR: International training on media and migration in Europe”

Eesti Pagulasabi MTÜ otsib osalejaid Saksa organisatsiooni eestvedamisel 20.-28. novembril 2015 Poolas Krzy?owa ajaloolises mõisakompleksis ning Berliinis toimuvale koolitusele “CITIZEN JOURNALISTS ON TOUR: International training on media and migration in Europe”.

Inglisekeelse koolituse sihtgrupiks on andekad inglise keelt valdavad noored (18+) ajakirjanikud ja ajakirjandushuvilised, kes tunnevad huvi pagulastemaatika ja inimõiguste valdkonna vastu ning tahavad astuda samme võõraviha vastu. Eeldame, et osalejatel on olemas mingisugune varasem kogemus ajakirjanduse valdkonnast (kas kirjutav press, raadio, televisioon, sotsiaalmeedia, blogindus, fotograafia, dokumentaal).

Kokku osaleb 25 noort ajakirjanikku ja ajakirjandushuvilist Eestist, Saksamaalt, Kreekast, Poolast ja Rootsist. Eestist läkitame kokku 5 inimest (rahvus pole oluline). Reisikulud Krzy?owasse ja tagasi kaetakse 275€ ulatuses. Osalustasu on 80€ ning see katab majutuse, toitlustuse, ekskursioonid jms. Tõelise vajaduse korral on võimalik teha osalustasu osas mööndusi.

Koolitusele kandideerimiseks palume kirjutada hiljemalt 21.09. (k.a.) aadressile ingi@pagulasabi.ee, vastates inglise keeles kolmele küsimusele: (1) What is your motivation to participate in the project?, (2) What do you expect from the project? ning (3) What is your experience with journalistic work?

Rohkem koolitusest: http://www.pagulasabi.ee/sites/default/files/public/cjot2015_call_en_1.pdf

Lisainfo:
Ingi Mihkelsoo
Eesti Pagulasabi
ingi@pagulasabi.ee
525 8702

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status