fbpx

/ Infonurk / Muu / Arenguprogramm “Tervis fookuses” ootab osalejaid

SA Archimedes Noorteagentuur kutsub Sind osalema arenguprogrammis „Tervis fookuses“. Käsitletakse teemasid, nagu vaimne, füüsiline ja sotsiaalne tervis ning õpitakse noorte terviseteadlikkuse ja- käitumise kohta. Lisaks sellele tutvustatakse hea praktika võtmekohti ja koostöövõimalusi  ning arutletakse koos kolleegide ja tiimikaaslastega oma rolli üle noorte tervises.

Esimene koolituskohtumine toimub 10.-12. augustil Tartus või Tartu lähistel (täpsustub). Ennekõike oodatakse osalema noorte ja noorsootöötajate 3-liikmelisi meeskondi, kes on juba tugevas kontaktis ja kellel on oma noortega usalduslik pikaajaline suhe. Ootame, et tiimis on kaks noorsootöötajat ja üks noor (13-26 a.), noorsootöötajad võiksid olla samast organisatsioonist või valdkonnast. Soovi korral võib kandideerida ka individuaalselt!

Koolitajateks on dr Tamara Janson (PhD, terviseedendaja V) ja Uku Visnapuu (BA sotsiaalteadused, andragoog III) uku@escu.ee, 512 1616, kellega võid lisainfo saamiseks julgesti ühendust võtta.

Huvi korral saad kandideerida siin kuni 20. juulini, osalus kinnitatakse 1. augustiks.

Arenguprogramm kestab augustist detsembrini 2015, selle maht on ligi 8 koolituspäeva. Lisaks toimuvad tegevused koolituspäevade vahepealsel ajal: õpitu ja tegevusplaanide rakendamine noortega oma tavapärase töö osana või uue algatusena ja mentorlus. Kokku on koolituspäevade välise töö maht ligi kaks nädalat, osa sellest on noorsootöötaja igapäevane tööaeg.

Programm, sh ööbimine ja toitlustus on osalejatele tasuta, sõidukulud on enda kanda. Grupis on kohti 21 inimesele.

Rohkem infot arenguprogrammi kohta leiad Noorteagentuuri kodulehelt.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status