fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 453

 

\"ENL\"

16. juuni 2015
ENLi Teated nr 453

\"\"

UUDISED

¤ ENLi uus tegevjuht sai valitud!

ENLi tegevjuhi kohale kandideeris 7 kandidaati, kellest viiega lepiti kokku intervjuud, mis toimusid kõik eelmisel nädalal. Esmaspäevasel juhatuse koosolekul kinnitati ENLi uueks tegevjuhiks Kadi Vahtra, kes töötab hetkel meie osaluskogude koordinaatorina.

Pidasime oma valiku tegemisel tähtsaks seda, et uus tegevjuht tagaks organisatsiooni jätkusuutliku ja stabiilse arengu. Kadi vastas nii oma hariduse, kogemuse kui ka intervjuu põhjal meie seatud tingimustele ning nii otsustaski juhatus pakkuda Kadile uusi väljakutseid, arenemisvõimalusi ja panustamist meie organisatsiooni mõnevõrra teisel moel kui seni.

Kadi võtab tegevjuhi ameti üle 1. septembril ning hoidke silmad ja kõrvad lahti, sest juba juulis kuulutame välja uue osaluskogude koordinaatori konkursi.

¤ ENLi tänab südamest noortevaldkonna tegijaid!

Maikuus toimunud ENLi sünnipäevapeol sai taaskord ära nimetatud ning tunnustatud need inimesed, kes on meile olnud suureks toeks ja headeks partneriteks. 
Loe täpsemalt siit

¤ Kohtume taas augustis!

Ka ENLi Teated lähevad nüüd mõneks ajaks suvepuhkusele, kohtume taas augustikuus.

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

23. – 26. juuli – ENLi Suvekool
5. november
– üle-eestilised osaluskohvikud
14. – 15. november – ENLi sügisseminar ja üldkoosolek

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
17.06 osaleb juhatuse esimees Reet Sillavee Säästva Arengu Komisjonis
18.06 osaleb vabatahtliku töö tunnustamise eestvedaja Liisa Tolli Vabatahtlike võrgustiku õiguskeskkonna kohtumisel
18.06 osaleb välissushete juht Kristen Aigro EU Work Plan for Youth 2015-18 koosolekul
18.06 osaleb juhatuse aseesimees Triin Bõstrov EMSLi liikmeklubis “Võtke mind kuulda ja ma luban, et Eesti saab paremaks!”
18.-19.06 osaleb juhatuse aseesimees Triin Bõstrov H2020 projekti EXCEPT \”Noorte sotsiaalne tõrjutus Euroopas: Kumuleeruv halvemus, toimetulekustrateegiad, efektiivsed poliitikameetmed ja nende ülekande võimalused\” kohtumisel
19.06
osaleb projektimeeskond EMP \”Ühised Noored\” esimesel kohtumisel
20.06 osalevad juhatuse aseesimees Liisa Lillemets ja noortepoliitika nõunik Harri Puskar noorteühenduste rahastuse kohtumisel

Eelmisel nädalal:
9.06 osales juhatuse esimees Reet Sillavee 2018. aasta Euroopa Liidu Eesti eesistumise noortevaldkonna kohtumisel
10.06 kohtusid juhatuse aseesimees Triin Bõstrov ja vabatahtliku töö tunnustamise eestvedaja Liisa Tolli Tööandjate Keskliidu juhatuse esimehe Toomas Tamsaarega
10.06 osalesid juhatuse aseesimees Liisa Lillemets ja tegevjuht Kaidi Nurmik Huvitava Kooli partnerite päeval
10.06 osalesid juhatuse aseesimehed Liisa Lillemets ja Triin Bõstrov E3 kohtumisel
10.-11.06 osalesid juhatuse esimees Reet Sillavee, osaluskogude koordinaator Ivo Visak ja noorte osaluse projektijuht Karl Jõgi Läänemere kodanikuühiskonna foorumil

\"\"

SÜNDMUSED, koolitused, konverentsid

 

¤ OSALE: EMSLi liikmeklubi: “Võtke mind kuulda ja ma luban, et Eesti saab paremaks!”
Koostöö ja suhtlemine määravad sageli organisatsiooni tugevuse. Seetõttu kutsume Sind taas kokku saama teiste EMSLi liikmetega, et vahetada infot, jagada kogemusi ja arutada ühiselt olulistel teemadel. Hooaja viimases klubis räägime sellest, kuidas jõulisemalt poliitikasse sekkuda ning päriselt otsuseid mõjutada.

Lisainfot siit


¤ KANDIDEERI:
Euroopa Nõukogu Noortevaldkonna kongress

9-22. oktoobril toimub Prantsusmaal, Strasbourgis Euroopa Nõukogu Noortevaldkonna kongress ja nõukogu. Kongressil osalejate leidmiseks on avatud kandideerimine. Igast riigist valitakse üks esindaja, kelle kulud kaetakse täielikult.
Lisainfot siit

¤ SAA KOGEMUS: Võõrusta IFYE programmi raames Eestisse saabuvat noort

Käes on kevad ja Eestisse on saabumas IFYE-d (maanoored välisriigist). Sel aastal tuleb Eestisse 4 noort: Colleen Virginiast ja Andrea Alaskalt ning Beatrice ja Doris Šveitsist. 

Lisainfot siit

¤ OSALE: Tasuta koolitused IT-huviringide käivitamiseks
Oled mõelnud, et laps võiks käia IT-ringis, kuid pole vaba kohta leidnud? Oled mõelnud ka ise laste juhendamisest või tead kedagi, kes võiks olla huvitatud? Miks mitte avada IT-huviring oma ettevõtte juures või kodukohas? 

Lisainfot siit

¤ KANDIDEERI: Osalusprojekt \”Mina otsustan\”
Kutsume Sind kandideerima osalusprojekti \”Mina otsustan\”, et koos poliitikakujundajatega arutleda Eesti noorte võimaluste üle oma häält kuuldavamaks muuta. 

Lisainfot siit

ENL väljastab igal nädalal ülevaatliku elektronkirja ENLi Teated.
Teated on kättesaadavad ka ENLi kodulehel
Kui soovid saada ka listi kirju, kirjuta sellest aadressile enl@enl.ee

 

\"ENL\"

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status