fbpx

/ Infonurk / Muu / Kumu noorteklubi alustab!

 
Kas Sa tahaksid veeta oma vaba aega Kumu kunstimuuseumis? Jah? Siis tule noorteklubisse! Ei? Siis tule noorteklubisse ja muuda muuseum endale meelepärasemaks keskkonnaks!

Kui Sul on vanust 15–25 aastat ja soov oma lennukaid ideid ellu viia, loovust arendada ning teostada koos teistega esmalt võib-olla uskumatuna tunduvaid projekte, siis Kumu noorteklubi vajab just Sind! Kumus näeb kunsti nii üle-eelmisest sajandist kui teoseid, mis äsja kunstniku stuudiost kohale jõudnud; siin toimub kontserte, vestlusõhtuid, töötubasid; olemas on täiesti korralik kinosaal ja suur sisehoov. Otsime noorte hulgast partnereid, kellega koos arutleda, mis neile huvi pakub ja kuidas võiks koos Kumuga edasi tegutseda.
 
Ära oota muutusi ? loo neid ise! 

Kumu noorteklubis osalemine on tasuta, kuid nõuab liikmetelt aega ning energiat. Kooskäimiste teemad pakuvad välja osalejaid ise, Kumu omalt poolt püüab luua ideede teostamiseks võimalused – nii tekitame koos uusi teadmisi ja arendame oskusi. Noorteklubi liikmed kaasatakse ka muuseumi ellu, ürituste planeerimine ja korraldamine annab väärtusliku kogemuse tulevasteks ettevõtmisteks. Noorteklubis osaleja ei pea olema „selgelt tuvastatud” kunstiandega, vaid julge lähenemisega ja uudishimulik noor – igaüks on isemoodi loov!

Kumu noorteklubisse kandideerimiseks tuleb Sul täita ankeet SIIN ja aega selleks on terve veebruarikuu. Osalejad valitakse täidetud ankeedi põhjal ja nendega võetakse ühendust märtsi alguses.

Jälgi reklaami Kumu kodulehel ja Facebookis!

18.veebruar kell 18.00
Kumu noorteklubi infoõhtu Kesklinna noortekeskuses! (Raua 23)

Kumu – kunst elab siin!

Lisainfo:
Mary-Ann Talvistu
Kumu noorteklubi eestvedaja
tel 5684 6001


 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status