fbpx

/ Infonurk / Muu / Algas Noored Kooli projekti kevadine kandideerimisvoor

SA Noored Kooli on alustanud kevadist kandideerimisvooru ja kutsub taas kandideerima kõiki inimesi, kes on valmis vastu võtma tõenäoliselt elu suurima väljakutse- õpetada 2 aastat koolis õpetajana, samaaegselt läbides tugeva õpetamis- ja juhtimisoskuste koolituse.

See on võimalus anda oma elule ja karjäärile uus hüppelaud. Uuri lisa kandideerimisvõimaluste kohta www.nooredkooli.ee ja kindlasti osale erinevatel infoüritustel veebruaris ja märtsis. Kandideerimiseks on aega kõigest 8. märtsini! Sel aastal valime programmi 25 kõige võimekamat inimest, kes asuvad sügisest tööle koolides üle Eesti, kus abi enim vaja. 

Noored Kooli programmi kogemust hindavad paljud Eesti ettevõtjad, sest kui saad hakkama 100 õpilase inspireerimise ja toetamisega koolis, on see kogemus paljuski võrreldav juhi ametiga mistahes organisatsioonis. Tutvu meid toetavate Eesti tippjuhtide mõtetega: http://www.kaheaastaklubi.ee/ 
Küsi lisa: Maris Viires/555 65 210/maris@nooredkooli.ee 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status