fbpx

/ Infonurk / Muu / Noorteprogramm ENTRUM kutsub Sind noortele mentoriks

Alanud õppeaastal käivitub Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkursi ja arenguprogrammi ENTRUM viies hooaeg. 2010/2011 õppeaastal Ida-Virumaalt alustanud programm on teinud Eestile ringi peale ja naaseb algaval õppeaastal sinna tagasi, kaasates projekti ka Lääne-Virumaa noored. Tegemist on suurejoonelise õppeaastapikkuse ja just 13- 19- aastaste koolinoorte jaoks atraktiivseks kujundatud konkursi ja arenguprogrammiga, millesse eeskujude ja inspireerijatena on kaasatud edukad Eesti ettevõtlikud inimesed nagu näiteks Sina!?

 

ENTRUM pakub noortele oma idee teostamisel toetavat mentorprogrammi. See tähendab, et aktiivsel mentorlusperioodil oktoobrist 2014 kuni veebruarini 2015 kohtuvad noored üks kord kuus oma äri- ja teadusmentorite ning ettevõtlusinkubaatorite esindajatega. Kohtumiste eesmärk on toetada noori oma esimese ettevõtlikku idee käivitamisel ja teostamisel, jagada nendega praktilisi oskusi ja aidata neil luua vajalik kontaktvõrgustik. 2015. aasta märtsis toimuval ENTRUM Superfinaalis tutvustavad noored suurel laval olles avalikkusele ja peažüriile oma start-up ?i ja näitavad ette senised saavutused. 2015. aasta maikuus kuulutab EV President Toomas Hendrik Ilves ENTRUM Auhinnagalal välja Virumaa parima start-up ?i ja parima mentori. Peavõidu saavutanud start-up saab oma idee edasiseks arendamiseks 3000.- euro suuruse stardikapitali.

ENTRUM kutsub ka Sind panustama algatusvõimelise ja vastutustundliku järelkasvu kujundamisse! Selleks löö ENTRUM-i arenguprogrammis ja konkursil kaasa äri- või teadusmentorina ning jaga oma ettevõtlus- või teaduskogemusi. Nii toetad Sa Virumaa ja kogu Eesti arengut!

Loe ka inspireerivat intervjuud ENTRUM-i 2013/2014 hooaja parima mentori Indrek Kelderiga SIIN

Tule kaasa ja avasta koos ENTRUM-iga Virumaa positiivset energiat ja potentsiaali!

Võta ENTRUM-iga kindlasti ühendust ja uuri täpsemalt Sinu või Sinu ettevõte kaasa löömise võimalusi ENTRUM mentorlusprogrammis!

 

Kontakt:
Darja Saar
SA Entrum tegevjuht
darja.saar@entrum.ee
+372 55656392
Lisainformatsioon: www.entrum.ee

 

Rahvusvaheliselt tunnustatud ja mitmete tiitlitega pärjatud Eesti Energia ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogramm ENTRUM on 2010. aastal Eesti Energia poolt algatatud ning koostöös Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumiga ning Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga ellu viidav üleriigiline konkurss ja arenguprogramm. ENTRUM on suunatud 13. -19. aastastele koolinoortele, et kasvatada neis ettevõtlikku meelt ning innustada neid ise oma elu juhtima, pakkudes neile oma ettevõtlike ideede teostamisel toetavat mentorprogrammi, kaasates ka ettevõtlusinkubaatoreid, regionaalseid arenduskeskusi ja kohalikke omavalitsusi. Tehes aastatel 2010-2014 ringi peale kogu Eestile on ENTRUM arendanud ettevõtlikkust rohkem kui kahe tuhandes noores ning toonud ellu üle 500 sotsiaalse ettevõtluse, tehnoloogia, öko- ja loomemajanduse valdkonna ideed.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status